Contact

 • Adres

  Euroface Software B.V. Signaalrood 1
  2718 SH Zoetermeer
 • Telefoon

  Tel: 085 - 048 15 22
 • E-mailadres

  info@euroface.nl
 • Openingstijden

  Ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 Za & zo gesloten

Realiseer de droom van uw klant

Bij het schrijven van dit voorwoord kijk ik naar mijn kleindochter en vraag me af of ook haar dromen uit zullen komen. Heb ik alles wel goed geregeld voor mijn vrouw en kinderen? Tja....herkent u dit gevoel bij uw klanten ook?

Met deze gedachte hebben we getracht Finix te bouwen, waarbij heel goed naar signalen uit de markt wordt geluisterd en de klant centraal wordt gesteld. Maar doen we dit ook? Natuurlijk wel, maar het kan altijd beter. Ik heb me dan ook voorgenomen om het niet bij dromen te laten. Zo hopen we via onze nieuwe website, nieuwsbrieven en interviews meer met onze klanten te communiceren. Ideeën of suggesties van u zijn erg belangrijk en moeten leiden tot het verbeteren van onze service voor u.

In de ontwikkeling van Finix nemen we als uitgangspunt om producten te maken die ons in de markt echt onderscheiden en onze gebruikers in staat stellen om de dromen van hun klanten te realiseren. Simpelweg, om bijvoorbeeld op een snelle wijze hun droomhuis te kopen, dit met een goed en professioneel advies.

Deze uitgangspunten klinken eenvoudig, maar stellen hoge eisen aan onze medewerkers. Krachtig projectmanagement, om Finix echt onderscheidend te maken, maar vooral door rekening te houden met de klantenervaring, gebruikersgemak en de interacties met ons bedrijf. Daarom investeren wij veel tijd, geld en mensen om hun waardevolle nieuwe inzichten te implementeren.

Ons doel is dat u optimaal gebruik maakt van Finix Adviessoftware, dit om uw processen te borgen en waarbij onze berekeningen u in staat stellen om snel en effectief te werken.

Uw klant heeft de droom, wij de perfecte software.

Armand Draijer
Directeur

Vragen? Neem vrijblijvend contact op