Financiële planning

finsave-responsive-750x328.png

Financiële Planning

Met de Finix Adviesplanner kunt u eenvoudig Financiële Planning voor uw klant realiseren. Finix stelt u namelijk in staat om te werken vanuit één centraal dossier. Hierdoor kunt u de bij uw klant horende scenario’s overzichtelijk verwerken en gemakkelijk inzichtelijk maken voor uw klant. Dit gaat op voor zowel hypothecaire producten, risicoproducten, consumptieve producten en vermogensopbouw. Omdat het pakket modulair is opgebouwd kunt u er ook voor kiezen om andere modules aan of uit te zetten. Zoals de modules Finix CRM, of het Finix Klantportaal.

Ruime keuze aan aanbieders

Indien u uw berekening heeft gemaakt met de Finix Adviesplanner, dan wordt er een advies gegenereerd dat het beste past bij de situatie van uw klant.  De meest gunstige rentepercentages van dat moment worden u getoond. Zodoende kan uw klant altijd profiteren van de beste deal. De Finix Adviesplanner werkt altijd met de meest recente rentepercentages. Deze worden namelijk dagelijks geüpdatet en bijgewerkt.

Extra modules

Het Finix CRM-system is een markttrend die wij bij Finix zijn gevolgd.  Deze tool is namelijk gekoppeld met de Finix Adviesplanner en het Finix Klantportaal, zodoende hoeft u slechts eenmalig data in te voeren.

Ook het Finix Klantportaal is een nieuwe feature. Het Klantportaal heeft namelijk als doel om uw klanten inzicht te geven in de eigen situatie. Deze kunnen zij vervolgens zelf naar gelieve aanpassen en kunnen zich zodoende beter oriënteren wanneer zij een woning wensen te kopen, of krediet aan willen vragen. Ook worden de risico's van inkomensdalingen overzichtelijk getoond in een duidelijk overzicht. Ook de adviseur kan dit vanuit de Finix Adviesplanner inzien en bijwerken. De klant kan eveneens contact opnemen met de adviseur doormiddel van de "Call me now". Dit stelt u in staat om uw eigen leadsysteem te genereren.

GRATIS demoversie

U kunt nu één maand geheel gratis gebruikmaken van de demoversie  van de Finix Adviessoftware en zodoende gebruik maken van de Financiële planning.

Probeer het nu en download de gratis demoversie hier.