Financiële planning software

finsave-responsive-750x328.png

Financiële Planning Software

Finix Financiele Planning Software is speciaal op de markt gebracht voor het onafhankelijke intermediair. Met dit adviespakket werkt u vanuit één centraal dossier en brengt u direct de huidige situatie van uw klant in kaart. U kunt eenvoudig inventariseren, analyseren, vergelijkingen maken en adviseren, zowel op hypothecair gebied als op het gebied van risicoproducten, consumptieve producten en vermogensopbouw. De AdviesPlanner is modulair opgebouwd en stelt u zodoende in staat om naar wens in te zetten. De Finix AdviesPlanner is volledig gekoppeld met Finix CRM en Finix Klantportaal.

Ruim aanbod

Bij het maken van uw hypothecaire berekeningen biedt de Finix Adviesplanner u een ruime keuze aan verschillende geldverstrekkers. Deze worden overzichtelijk binnen de software voor u weergegeven op basis van het laagste rentepercentage, dat voor het scenario van uw klant van toepassing is.

Finix CRM, voor en door het intermediair

Om de snel veranderende intermediairsmarkt te bedienen heeft Finix een CRM-systeem op de markt gebracht dat voor en door het intermediair is ontwikkeld. Dit CRM-systeem is volledig  gekoppeld met de Finix AdviesPlanner en Finix Klantportaal. U voert dus slechts éénmalig uw data in.

Finix Klantportaal

Doel van het portaal is om uw klanten inzicht te geven in hun gegevens, deze zelf aan te passen en zich te oriënteren bij de aankoop van een woning en het aanvragen van krediet. De risico's van inkomensdalingen worden overzichtelijk weergegeven in een overzicht. De adviseur kan dit ook, maar heeft ook de mogelijkheid om vanuit de Finix AdviesPlanner de gegevens direct automatisch te updaten. De klant kan contact met u opnemen door de "Call me now" button te gebruiken. Zo genereert u uw eigen leadsysteem.

GRATIS demo proberen

U kunt nu gedurende één maand geheel gratis de demo-versie van de Finix Financiële Planning Software uitproberen.

Maand GRATIS proberen? Vraag de Demo aan