Financiële software

finsave-responsive-750x328.png

Financiële Software

Finix Financiële Software is gemaakt voor en door het intermediair. Dit adviespakket stelt u in staat om te werken vanuit één dossier. Zodoende kunt u direct de situatie van uw klant verwerken en inzichtelijk krijgen. Dit stelt u in staat om te analyseren, inventariseren, adviseren en vergelijkingen te maken. Dit geldt voor hypothecaire producten, risicoproducten, consumptieve producten en vermogensopbouw. Vanwege de modulaire opbouw kunt u er ook voor kiezen om andere modules aan of uit te zetten. Zoals bijvoorbeeld Finix CRM, of het Finix Klantportaal.

Diverse aanbieders

Als u berekeningen maakt met de Finix Adviesplanner wordt u een advies geboden dat het beste bij de unieke situatie van uw klant past. Zo wordt er onder andere een rentepercentage getoond dat het gunstigste is voor uw klant. Deze rentepercentages die de verschillende geldverstrekkers aanbieden worden dagelijks bijgehouden en geüpdatet in Finix.

Het Finix CRM-systeem

CRM-systemen zijn bij steeds meer bedrijven een essentiële tool geworden. Ook de hypotheekmarkt moet eraan geloven. Vandaar dat Finix met het Finix CRM-systeem is gekomen. Deze tool is volledig  gekoppeld met de Finix AdviesPlanner en Finix Klantportaal. Zodoende hoeft u dus slechts eenmalig uw data in te voeren.

Finix Klantportaal

Het Finix Klantportaal heeft als doel om uw klanten inzicht te geven in hun eigen situatie en mogelijkheden, zodat zij deze zelf aan kunnen passen en zich kunnen oriënteren in geval van de aankoop van een woning en het aanvragen van krediet. De bijbehorende risico's van inkomensdalingen worden overzichtelijk weergegeven in een gegenereerd overzicht. Uiteraard kan de adviseur dit ook vanuit de Finix Adviesplanner en kan zodoende de gegevens direct automatisch updaten. De klant kan eveneens contact opnemen door de "Call me now" button te gebruiken. Zodoende genereert u uw eigen leadsysteem.

GRATIS demo proberen

Probeer nu één maand geheel gratis de demo-versie van de Finix Financiële Software.

Maand GRATIS proberen? Vraag de Demo aan