Gratis financieel advies

finsave-responsive-750x328.png

Gratis Financieel Advies

Met de Finix Adviesplanner kunt zeer efficiënt en tegen lage kosten een hypotheekberekening voor uw klant maken en zodoende kwalitatief financieel advies uitbrengen. Dit adviespakket werkt op basis van één centraal dossier waarin u direct de situatie van uw klant kunt verwerken. Zodoende kunt gemakkelijke inventariseren, analyseren, adviseren en vergelijkingen maken. Dit geldt zowel voor hypothecaire vraagstukken, als voor risicoproducten, vermogensopbouw en consumptieve producten. Het adviespakket is namelijk modulair opgebouwd, waardoor u modules aan en uit kunt zetten naar wens. 

Keuze uit diverse geldverstrekkers

Op basis van uw hypothecaire berekeningen suggereert de Finix Adviessoftware de meest voordelige hypotheekrente die een geldverstrekker aan uw klant te bieden heeft. De rentepercentages worden dagelijks geüpdatet.  Zodoende kunt u uw klant een gedegen en kwalitatief advies bieden.

Extra module Finix CRM

Een CRM-systeem is een marktontwikkeling die ook binnen de hypothecaire sector zijn intrede maakt,  vandaar dat Finix een CRM-systeem op de markt heeft gebracht. Dit CRM-system is voor en door het intermediair ontwikkeld.  Finix CRM heeft een koppeling met zowel de Finix AdviesPlanner als het Finix Klantportaal. U hoeft dus slechts éénmalig uw data in te vullen.

Finix Klantportaal

Door middel van het Finix Klantportaal kunt u uw klanten inzichtelijk hun eigen gegevens laten bekijken en kunnen ze deze desgewenst zelf aanpassen.  Zodoende kunnen zij zich oriënteren bij de aankoop van een woning en kunnen zij te rade gaan over het aanvragen van krediet. Zo worden onder andere de risico’s van inkomensdalingen toonbaar gemaakt in een duidelijk overzicht. Uiteraard heeft de adviseur deze functionaleit ook en kan eveneens vanuit de Finix Adviesplanner de gegevens direct automatisch updaten. Uw klant kan contact met u opnemen door middel van de "Call me now" button. Zo genereert u uw eigen leadsysteem

Probeer de GRATIS demo

U kunt nu gedurende één maand geheel gratis financieel advies winnen via de demo-versie van de Finix Financiële Adviesplanner.

Maand GRATIS proberen? Vraag de Demo aan