Hypotheek annuïteit berekenen

finsave-responsive-750x328.png

Hypotheek annuïteit berekenen

Met de Finix Adviesplanner kunt u snel en eenvoudig de hypotheek annuïteit berekenen die uw klant gaat betalen. Zodoende bent u als intermediair altijd in staat om uw klanten inzicht te geven in de mogelijkheden en tarieven van verschillende hypotheken. De tarieven en rentepercentages worden dagelijks geüpdatet, zodat u altijd volgens de meest recente normeringen werkt.  

Ruim aanbod

Bij het berekenen van uw hypotheek annuïteit biedt de Finix Adviesplanner u een ruime keuze aan verschillende geldverstrekkers. Deze worden overzichtelijk weergegeven op basis van het laagste rentepercentage, dat voor de ingevulde scenario’s van uw klant als voordeligste uit de bus komt.

Tools binnen de Finix Adviesplanner

Naast de onbeperkte annuïteit berekening binnen het dossier van de klant beschikt de Finix Adviesplanner over diverse tools waarmee u diverse soorten annuïteiten berekeningen kunt maken. Als eerste kent Finix de hulpberekening: Annuïteiten lening. Hier kunt u een losse berekening maken van de maandlast van een annuïteiten lening.

Ook kunt u hierin een overzicht maken op basis van een maandlast of op basis van een jaarlast. Tevens beschikt de Finix Adviesplanner over een Maandlasten Vergelijker. Hier kunt u onder andere drie soorten annuïteiten berekeningen maken en deze met elkaar vergelijken. U kunt vervolgens de klant via tabellen of grafieken de diverse berekeningen tonen.

GRATIS demo proberen

U kunt nu gedurende één maand geheel gratis de demo-versie van de Finix Adviesplanner uitproberen. Hierin kunt u de hypotheek annuïteit berekenen van uw klanten.

Maand GRATIS proberen? Vraag de Demo aan