Denk mee over voor en nadelen boeterenteclausule

De Stichting Good Governance Monitor gaat samen met de Stichting New Financial Forum in beeld brengen wat de effecten zijn van de huidige praktijk van de boeterenteclausule. "Hiermee willen we dit thema in het kader van maatschappelijk verantwoorde financiering op de agenda zetten en als input gebruiken voor een debat over de aankomende Europese richtlijn voor hypotheken", aldus de initiatiefnemers. 

De Stichting Good Governance Monitor (GoGoMo) heeft tot doel good governance en bestuurlijke integriteit in alle geledingen van de samenleving te bevorderen en de Stichting New Financial Forum heeft als doel van binnenuit en gezamenlijk te bouwen aan een betere financiële sector. De initiatiefnemers Ralph van Dam (voorzitter bestuur GoGoMo), Leo Sonneveld (co-founder GoGoMo) en Willem Vreeswijk (initiatiefnemer NFF) hopen op een grote deelname aan de enquête omdat dit de representativiteit van de meting vergroot.

U kunt helpen door de link naar de enquête binnen en buiten uw organisatie te verspreiden. Op grond van de uitslag gaan vertegenwoordigers van alle stakeholders in september 2016 met elkaar in gesprek over de resultaten van deze enquête en de eventuele gewenste veranderingen. Klik HIER om aan de enquête mee te doen. 

Bron: Hypotheek Business Club