Allianz Overlijdensrisicoverzekering: nu ook in Finix

Snel en simpel een overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor uw klanten? Dat kan met de Allianz Overlijdensrisicoverzekering. Bovendien profiteren uw klanten van zeer aantrekkelijke premies. Zeker als zij een hbo-opleiding of hoger hebben gevolgd of als de verzekerde een inkomen heeft groter dan € 65.000,-.

Enkele onderscheidende kenmerken van de Allianz ORV:

  • Gedeeltelijke verpanding, ook voor dalende kapitalen.
  • € 250.000 voorlopige dekking gedurende 3 maanden voor verpande polissen.
  • Verschillende verzekerde bedragen per persoon zijn mogelijk.
  • Ook mogelijk met een stijgende leeftijdsafhankelijke premie. Vaak goed passend bij klanten met een lineaire hypotheek.

Snel en simpel aanvragen en beheren

U vraagt de Allianz Overlijdensrisicoverzekering snel en simpel aan via www.allianzservice.nl. U start de aanvraag en vervolgens vult uw klant zelf de aanvraag aan met een online gezondheidsverklaring. Binnen 15 minuten ontvangen u en uw klant de polis en dekkingsbevestiging.

Bovendien kunt u dag en nacht de status van een aanvraag volgen, bijvoorbeeld als deze niet direct is geaccepteerd. Daarnaast kan ook digitaal een akkoord worden gegeven op een eventuele medische opslag. Ook eenvoudig zaken aanpassen zoals rekeningnummer, adres is digitaal mogelijk.  

Vragen?

Heeft u vragen over de Allianz Overlijdensrisicoverzekering? Neemt u dan contact op met Salesdesk Leven via telefoonnummer 088 – 577 39 39, of met uw accountmanager Vermogen & Hypotheken.