Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering beschikbaar in Finix

Via Finix kan het intermediair nu ook de Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering adviseren aan zijn klanten. Na de introductie van de Thuis Hypotheek in april, is dit de volgende stap in de samenwerking met het intermediair. Centraal Beheer is vanaf 16 oktober gestart met de verkoop van het product via de labels van de CMIS groep.

Eerlijke premie en razendsnel aanvraagproces

De Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering onderscheidt zich door de leeftijdsafhankelijke premie. Het risico wordt bepaald op maandbasis. De klant betaalt alleen voor het risico dat hij loopt op dat moment. Dus als de klant stopt met de Overlijdensrisicoverzekering of overlijdt, heeft hij alleen betaald voor zijn gelopen risico.

De adviseur kan de Overlijdensrisicoverzekering eenvoudig via HDN aanvragen vanuit de Finix Adviessoftware. De adviseur wordt door middel van statusberichten op de hoogte gehouden. Als er geen bijzonderheden zijn, kan de polis dezelfde dag nog verzonden worden aan de klant.

Verkoop en advies via intermediair

Centraal Beheer start vanaf 16 oktober met de verkoop via de CMIS groep met de labels De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Deze partij was als eerst klaar voor verkoop. Op termijn zullen meer aanbieders volgen. Met de CMIS groep werkt Centraal Beheer met de Thuis Hypotheek ook samen.

Wat maakt de Overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer uniek?

  • Een aantrekkelijke, leeftijdsafhankelijke premie. Uw klant betaalt elke maand een premie die past bij het risico dat hij die maand loopt. Zo bouwt hij geen premiereserve op, zoals bij een gelijkblijvende premie.
  • Snel proces. Als uw klant direct alle stappen doorloopt en er voor hem geen bijzondere omstandigheden gelden (zoals gezondheidsproblemen), ontvangt u binnen 1 dag een polis.
  • Brede acceptatie. Centraal Beheer verzekert bijna iedereen. Met een acceptatie van maar liefst 96% van de aanvragen tegen de normale premie. De overige aanvragen worden bijna allemaal tegen een hogere premie geaccepteerd.