Allianz Overlijdensrisicoverzekering: verbeterde premie!

De Allianz Overlijdensrisicoverzekering biedt naast een gunstige premie nog meer voordelen. Zo is het mogelijk om voor een gedeeltelijke verpanding te kiezen. Ook is het mogelijk om voor een dalende verzekering een restantdekking vast te stellen. Bovendien is er naast een vaste premie ook de keuze voor een zeer scherpe variabele premie. Als uw klant zich bewust is van de stijgende premies bij deze variabele optie, kan dit een prima keuze zijn.

Wat verandert er aan de premie?

 • Nieuwe sterftetafels
  De Allianz Overlijdensrisicoverzekering beschikt nu over nieuwe sterftetafels. Daardoor hoort de premie voor de Allianz Overlijdensrisicoverzekering met grote regelmaat tot de top-3-tarieven in de markt.
 • Lagere beheerkosten
  Omdat we het proces efficiënter hebben gemaakt, zijn we ook in de gelegenheid om de beheerkosten te verlagen. Deze beheerkosten zijn onderdeel van de premie, en dat betekent een nog gunstigere premie voor uw klant. De nieuwe beheerkosten vindt u in de productkenmerkenkaart.
 • Verbeterde premie voor klanten met een eigen woning
  Vanaf nu krijgen ook klanten die geen hbo-diploma of hoger of geen inkomen hoger dan
  € 65.000,- hebben dezelfde korting op de premie als klanten met een hbo-diploma of een inkomen boven de € 65.000,-, als de nieuwe Allianz Overlijdensrisicoverzekering wordt verpand aan de hypotheek van de eigen woning.
 • Minimale maandpremie verlaagd
  Tot slot hebben we de minimale maandpremie verlaagd van € 5,- naar € 4,-. Daardoor komen nog meer klanten in aanmerking voor de Allianz Overlijdensrisicoverzekering. Overigens kunt u voor uw klanten ook nog steeds kiezen voor een jaarpremie als de maandpremie lager is dan € 4,-.

U vindt hier de productkenmerkenkaart met alle nieuwe productkenmerken.