Overlijdensrisicoverzekering van Interbank Verzekeringen

In samenwerking met Dazure B.V. biedt Interbank ook verzekeringen aan, zoals de overlijdensrisicoverzekering. De Interbank Overlijdensrisicoverzekering is bedoeld om de betalingen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet te beschermen. Met deze verzekering voorkomt de klant dat zijn nabestaanden met de hele restschuld achterblijven als hij komt te overlijden.

Door deze verzekering krijgen de nabestaanden een eenmalige uitkering om de lening mee in te lossen. De uitkering is nooit hoger dan de restschuld bij overlijden. Een klant komt daardoor minder snel in betalingsproblemen. De Interbank Overlijdensrisicoverzekering kunt u aanvragen via Finix. Zodra een lening is goedgekeurd en wordt uitbetaald, kunt u als financieel adviseur de aanvraag indienen voor de verzekering. Daarna ontvangt uw klant een e-mail met een offerte en de voorwaarden, waarin staat dat er een medische beoordeling zal worden gestart. Door deze medische beoordeling is er vooraf duidelijkheid over de persoonlijke situatie van de klant.

Dit verkleint de kans dat uw klant achteraf wordt uitgesloten. Na deze medische beoordeling wordt uw klant geaccepteerd of afgewezen. Bij een afwijzing vragen we u om de klant hierover te informeren. Hierover kunt u meer informatie vinden op www.interbankverzekeringen.nl