Nu in Finix: Dazure!

Adviseer vanaf nu ook de vernieuwende producten van Dazure met Finix Advies.

De ORV verzekeringen van Dazure:

  • GoedIdee Nabestaandenverzekering: uniek product met de allerbeste voorwaarden! Regelmatig premieverlagingen, óók voor bestaande klanten.
  • GoedIdee Eenjarig Nabestaandenverzekering: een scherp eenjarig risicotarief, gebaseerd op de actuele leeftijd van de verzekerde.
  • GewoonIdee Nabestaandenverzekering: gewoon goed, goed tarief, is altijd gekoppeld aan een hypotheek.

Dazure biedt daarnaast exclusief voor adviseurs een premiekorting aan bij deze drie overlijdensrisicoverzekeringen op basis van het aantoonbare gezinsinkomen van de klant. Lees hier meer over deze korting.

De Woonlastenverzekering van Dazure:

  • GoedIdee Woonlastenverzekering: de woonlasten blijven betalen indien u arbeidsongeschikt of werkloos raakt, af te sluiten samen met een hypotheek.

Kredietbeschermers

Daarnaast heeft Dazure in samenwerking met Interbank ook de volgende producten ontwikkeld die in Finix zijn aan te vragen:

  • Interbank Overlijdensrisicoverzekering: uw nabestaanden blijven niet met uw restschuld achter indien u komt te overlijden.
  • Interbank Maandlastenbeschermer: de maandtermijn van uw lening blijven betalen indien u arbeidsongeschikt of werkloos raakt.
  • Voor meer informatie over de Interbank verzekeringen klik hier.

Algemene informatie over Dazure

Dazure is 9 jaar geleden begonnen met het idee ‘het moet ook anders kunnen’. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een innovatieve productontwikkelaar, met eigen volmacht. Aanvraagtrajecten lopen volledig digitaal en wachttijden zijn doorgaans zeer kort. Nadat u in Finix Advies een berekening heeft gemaakt mailt u de aanvraag direct door naar de Servicedesk van Dazure. Heeft u graag telefonisch contact? Dan krijgt u gelijk iemand aan de lijn die u kan helpen.

Klik hier voor meer informatie over de verzekeringen van Dazure.