Euroface

Finix-Advies met vernieuwde en snelle dossierfunctionaliteit

Met Finix-Advies werkt u vanuit één centraal dossier en brengt u direct de huidige situatie van uw klant in kaart. U kunt eenvoudig inventariseren, analyseren, vergelijkingen maken en adviseren, zowel op hypothecair gebied als op het gebied van risicoproducten, consumptieve producten en vermogensopbouw. De Advies-Advies is modulair opgebouwd en stelt u zodoende in staat om naar wens in te zetten. Finix-Advies is volledig gekoppeld met Finix CRM en FinSave.

Finix Advies

  • Efficiënt Dossierbeheer
  • Snelle Hypotheekberekeningen
  • Complete Hypotheekmodule
  • Volledige Functionaliteit

Finix-Advies biedt uitgebreide dossierfunctionaliteit, snelle hypotheekberekeningen, en efficiënte koppelingen voor optimale efficiëntie. Het is de ultieme alles-in-één oplossing voor uw financiële behoeften.

Finix-Advies: Uw Complete Financiële Toolkit

  • Finix-Advies met uitgebreide en snelle dossierfunctionaliteit: Finix-Advies biedt een centraal dossier waarin u snel de huidige situatie van uw klant kunt analyseren, inventariseren, vergelijken en adviseren op het gebied van hypotheken, risicoproducten, consumptieve producten en vermogensopbouw. De modulaire opbouw geeft u volledige flexibiliteit, en het is naadloos geïntegreerd met Finix CRM en FinSave. Ontdek de mogelijkheden!

  • Finix-Advies voor snelle hypotheekberekeningen: Met Finix-Advies kunt u binnen enkele minuten hypotheekberekeningen genereren, zelfs voor meerdere onderpanden. Vergelijk moeiteloos alle hypotheekberekeningen, inclusief Consumptieve Kredieten, en maak financiële planningen met één druk op de knop. Gebruik de nieuwe Risico & Life Cycle scenario’s voor risicoanalyse en oplossingen bij inkomensachteruitgang. De modulaire structuur vereenvoudigt uw werkzaamheden aanzienlijk.

  • Finix-Advies + Hypotheken voor optimale efficiëntie: Koppel Finix-Advies met de Hypotheek module voor snelle invoer van nieuwe leningen en mutaties op hypothecair gebied, rechtstreeks bij diverse geldverstrekkers via HDN. Profiteer van ingebouwde acceptatiecriteria en productvoorwaarden voor meer dan 120 arrangementen. Combineer de gegenereerde Finix-motivatie met uw eigen motivatie voor volledige Wft-compliance.

  • Finix-Advies + Hypotheken + Vermogensopbouw voor de meest uitgebreide functionaliteit: Deze versie van Finix-Advies omvat de Hypotheken- en Vermogensopbouw modules voor een allesomvattende oplossing.

Demo aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en één van onze medewerkers helpen u graag op weg!