Euroface

Finix-CRM met vernieuwde en snelle dossierfunctionaliteit

Finix CRM is de krachtige partner die uw financiële dienstverlening naar een hoger niveau tilt. Met geavanceerd klantbeheer kunt u moeiteloos bestaande relaties onderhouden en tegelijkertijd nieuwe prospects aantrekken dankzij real-time leads en afspraken. Onze geautomatiseerde communicatietools zorgen ervoor dat u altijd op tijd bent met uw klantinteracties en de naleving van de nieuwe MCD-richtlijnen (Mortgage Credit Directive) is een koud kunstje dankzij ons uitgebreide CRM-systeem. Met Finix CRM heeft u de vrijheid om gegevens slechts één keer in te voeren en te profiteren van flexibele licenties die aan uw behoeften voldoen. Optimaliseer uw workflow, vergroot uw efficiëntie en lever ongeëvenaarde diensten aan uw klanten met Finix CRM.

Finix CRM

  • Volledig Intermediair CRM:
  • Efficiënt Klantbeheer
  • Integratievoordelen:=
  • Flexibele Licentieopties

Finix CRM optimaliseert uw financiële dienstverlening met efficiënt klantbeheer, nieuwe prospecttoegang en automatisering. Profiteer van eenmalige gegevensinvoer en flexibele licenties voor meer efficiëntie.

Optimaliseer Uw Financiële Dienstverlening

Een Volledig Intermediair CRM: Finix CRM is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het intermediair in de financiële sector. Het integreert naadloos met de Finix AdviesPlanner, waardoor u kunt profiteren van een efficiënt en gecentraliseerd beheer van uw klantgegevens en financiële activiteiten.

Efficiënt Klantbeheer: Met Finix CRM krijgt u niet alleen toegang tot krachtige tools voor het beheren van uw bestaande klanten, maar ook tot waardevolle kansen voor het werven van nieuwe prospects. Dankzij geautomatiseerde communicatie, real-time leads en afspraken, kunt u uw klantinteracties stroomlijnen en altijd op tijd reageren.

Naadloze Integratievoordelen: De eenmalige invoer van klantgegevens en de moeiteloze synchronisatie met de Finix AdviesPlanner zorgen voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Daarnaast biedt Finix CRM de mogelijkheid om zelfstandig portefeuilles te importeren en te distribueren, waardoor uw workflow nog efficiënter wordt.

Flexibele Licentieopties: Finix CRM biedt diverse licentiepakketten die zijn afgestemd op uw behoeften. Bovendien kunt u profiteren van voordelige licentieopties wanneer u Finix Advies afneemt. Dit geeft u de flexibiliteit om de software aan te passen aan uw specifieke bedrijfsdoelen en groeistrategieën.

Demo aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en één van onze medewerkers helpen u graag op weg!