Euroface

FinSave Admin - Efficiëntie en Voordelig Beheer voor Kantoren

Met FinSave Admin, ons toegewijde administratieve platform binnen FinSave, kunnen kantoren nu moeiteloos hun financiële dienstverlening stroomlijnen en optimaliseren. Dit krachtige hulpmiddel biedt een scala aan voordelen om uw kantooractiviteiten te verbeteren.

FinSave Admin

  • Geïntegreerd met FinSave
  • Autorisatiebeheer
  • Speciale Klantinzichten
  • Aanbiederinstellingen

Uw complete platform voor het beheren van kantooractiviteiten, met krachtige functies die het werk van financiële adviseurs moeiteloos maken.

Optimaliseer Uw Workflow met Finix's Eigen Leadgenerato

Geïntegreerd met FinSave: Dankzij FinSave,  kunnen kantoren naadloos leads genereren en benutten. Met slechts één klik kunnen ze de potentiële hypotheekbesparingen voor hun klanten berekenen. Dit betekent niet alleen efficiëntie, maar ook betere service voor uw klanten door directe toegang tot cruciale informatie.

Autorisatiebeheer: Verleen en beheer autorisaties met gemak. Met FinSave Admin kunt u eenvoudig de juiste toegangsniveaus toewijzen aan teamleden, waardoor de beveiliging van gevoelige gegevens gewaarborgd blijft.

Speciale Klantinzichten: Krijg diepgaande inzichten in uw klanten met speciale analysetools. Begrijp hun financiële behoeften en doelen beter, waardoor u gepersonaliseerde diensten kunt aanbieden die aan hun verwachtingen voldoen.

Aanbiederinstellingen: Pas de instellingen van verschillende aanbieders moeiteloos aan om de best mogelijke financiële oplossingen voor uw klanten te vinden. Beheer en vergelijk aanbieders met slechts enkele klikken.

Demo aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en één van onze medewerkers helpen u graag op weg!