Euroface

Boost Je Portefeuille met Actuele Klantgegevens en Efficiënt Beheer

Ontdek FinSave, de alles-in-één software die jou en je klanten een gedeeld dashboard biedt voor inventarisatie, nazorg en beheer. Met FinSave kun je moeiteloos je laatst bewerkte dossiers bekijken, taken identificeren en inzicht krijgen in financiële besparingen en groeimogelijkheden. Dit innovatieve platform is ontworpen om zowel adviseurs als consumenten te ondersteunen, waarbij tot 95% van de dossiers automatisch wordt gevuld met de juiste gegevens via synchronisatie. Je klanten hebben zelf toegang om wijzigingen aan te brengen en up-to-date te blijven, terwijl FinSave aangeeft waar acties vereist zijn. Ervaar de rust en efficiëntie van FinSave vandaag nog!

FinSave

  • Synchronisatie met Overheidsinstantie
  • Uitgebreid Klantoverzicht
  • Proactieve Notificaties
  • Automatische Documentgeneratie
  • Professionele documenten

FinSave, dé oplossing voor intermediairs, biedt efficiënt klantbeheer met up-to-date gegevens, volledige AVG-naleving en een gebruiksvriendelijke webgebaseerde interface

Nieuw Leven voor Je Portefeuille met Up-to-Date Klantdata en Efficiënt Portefeuillebeheer

Synchronisatie met Overheidsinstanties: FinSave biedt een naadloze synchronisatie met alle relevante overheidsinstanties via DigiD. Dit garandeert niet alleen accurate maar ook actuele gegevens, waardoor je altijd werkt met de meest up-to-date informatie. Dit is van onschatbare waarde bij het nemen van cruciale financiële beslissingen voor je klanten.

Uitgebreid Klantoverzicht: Krijg een gedetailleerd inzicht in al je dossiers met het uitgebreide klantoverzicht binnen FinSave. Dit omvat niet alleen basisinformatie, maar ook een diepgaande analyse van mogelijke besparingen, hypotheekgegevens, expiratiedatums, verzekeringsinformatie, schulden, inkomsten en nog veel meer. Dit helpt je om beter geïnformeerde adviezen te geven en de financiële situatie van je klanten te optimaliseren.

Real-Time Klantinteractie: Met de mogelijkheid om in real-time mee te kijken in het klantaccount, kun je directe en efficiënte interactie hebben met je klanten. Dit stelt je in staat om snel te reageren op vragen, behoeften en verzoeken, wat de klanttevredenheid verhoogt en je dienstverlening verbetert.

Proactieve Notificaties: Blijf altijd op de hoogte van kansen en ontwikkelingen dankzij de proactieve notificaties van FinSave. Zowel jij als je klanten ontvangen directe meldingen wanneer er acties worden ondernomen. Dit houdt je in de voorhoede van kritieke financiële gebeurtenissen en stelt je in staat om snel te handelen.

Automatische Documentgeneratie: Bespaar kostbare tijd en middelen met de efficiënte automatische documentgeneratie binnen FinSave. Professionele documenten en rapporten worden moeiteloos gegenereerd, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op strategische adviesverlening en het laten groeien van je portefeuille.

Demo aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en één van onze medewerkers helpen u graag op weg!